Loosi

Det här inlägget skulle egentligen publicerats i tisdags men jag råkade lägga i utkast.

Jag red Loo idag! Först och främst så hade en lerinpackning, standard Loo när han går utan täcke.

Jag red i plåt. Hans högerbog är ett helvete just nu, så fokus under passet låg på att hålla koll på den. Inte det lättaste alla gånger. Han stänger verkligen av ibland, jag kan liksom inte korrigera eftersom han är smått okontaktbar? Väldigt jobbigt.

Förövrigt så KAN jag inte rida i galopp. Det är verkligen helt omöjligt? Jag vet inte vad som hänt men tar jag minsta lilla i tygeln så tvärstannar han verkligen, så det är inte drivningen som är problemet. Irriterande.

På slutet blev han i alla fall väldigt mjuk. Det var lättare att korrigera bogen även fast det aldrig är roligt lätt. Jag kunde i alla fall trava av honom med ganska mycket längre tyglar, i friskt tempo. Då gick han i låg form med nosen framåt, så tack och lov krullar han inte ihop sig lika mycket längre.

Mycket att jobba på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *