Lång dag

Hej på er!

Idag har jag haft stallet. Det var tävlingar så det var liv och rörelse hela dagen. Tredje bilden förresten, det är de nya ponnyskruttarna som ska ersätta Neffe och Don som ej passade in. De är tyvärr jättefeta, men jag tror de bantar nu. Supersöta är de i vilket fall!

När jag jobbat klart red jag masten med Åsa och lilla Annie. Loo var så glad, men han ligger på som bara den. Innan stora backen så försökte jag skapa stort avstånd till Annie som låg framför. Vi fattade galopp och till en början lät jag honom galoppera i kort galopp uppför, riktig styrketräning. Ett tag lättade jag bara liite på tygeln och han ökar direkt, och han är så enormt snabb! Är det så hoppryttare lever jämt? Han sprang i alla fall ikapp Annie på tio steg och sedan var det kort galopp igen. Då känns det som att han är en halvmeter upp i luften och galopperar istället, som att när han inte får skjuta framåt skjuter han uppåt.

Han var rejält flåsig och trött sedan, men otroligt nöjd! Han var så glad när vi kom tillbaka. Så kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *