Tävlingshelg

Hallå, jag är tillbaka! Bloggen fungerar nu igen. 

Jag önskar så att titeln syftade på att jag tävlade i helgen, men så är det självfallet inte. Önska kan en ju. Tävlingar har det i alla fall varit i stallet, hela helgen. Tror att de fortfarande håller på när jag skriver det här klockan 18.45.

Igår satt jag i dörren vid ponnydressyren och idag hade jag helgtjänst. Fick gå upp klockan sex då vi skulle vara där tidigare för att ge en ponny medicin, och när vi fodrat och ska gå ut i kafeterian med vår mat ser vi att golvet i korridoren är helt blött. En kran hade stått och droppat hela natten. Det händer alltid saker på tävlingar, och det händer alltid saker när jag jobbar. Det var ju bara att ställa sig och moppa hela golvet. Suck. Som att inte vi har nog att göra.

img_8509.jpg

Det gick bra i alla fall och vi blev klara relativt snabbt, så vi kunde titta lite på tävlingarna. En av ridlärarna deltog och vann sin klass, de var riktigt fina.

img_8510.jpg

img_8511.jpg

img_8516.jpg

img_8523.jpg

Tänkte skriva ihop en liten uppdatering om Loo, som förhoppningsvis publiceras i morgon eller på tisdag.

 

2 reaktion på “Tävlingshelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *