Musiken 2017 (efter cirka alla andra)

Känns som att alla redan gjort det här inlägget men eftersom musik är intressant tänker jag ändå diskutera Spotify-statistiken.

spotify-2017-wrapped

Statistiken blir ju dock lite missvisande då både min syster och mamma använder samma konto (men jag använder mest).

1436 olika låtar, 519 olika artister och 27 genrer. Det var bra mycket fler artister än vad jag trodde? 500 är jättemycket haha.

Jag är dock fundersam över favoritlåtarna. Jag förstår inte hur Meet Me in the Hallway kan vara etta, eftersom jag aldrig lyssnat på en låt av Harry Styles ensam bortsett från Sign of the Times, eftersom den släpptes innan albumet. Jag lyssnar alltid på hela albumet samtidigt. Då borde väl rimligtvis SOTT vara etta om någon? Det var konstigt ärligt talat.

Mina favoritartister är korrekt, bortsett från Jon Bellion. Jag tycker om honom men så mycket har jag inte lyssnat på honom. Eller ja, uppenbarligen, men trodde verkligen att jag lyssnat mer på typ Twenty One Pilots? Lyssnade förresten bara på Jon Bellion i augusti/september. Hmm.

Mina favoritgenrer var pop, modern rock, post-teen pop, pop punk, swedish idol pop. Post-teen pop är till största del min syster. De andra är jag inte så förvånad över. Speciellt inte pop punk, haha. Superroligt att se statistiken ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *