Hur 8/10 bilder på Loo ser ut

Idag hade jag stallet för första gången den här terminen. Det var trevligt! Satt och räknade matte och åt daimtårta på lunchen. När vi var klara satt vi och kollade på en hoppträning med fyra B/C-ponnyer, de var såå söta. Ville ha dem alla fyra ju.

Sedan gick vi upp till oss. Rullade in en bal och borstade rent lerhästen. Vi stod ute då, det var så skönt att stå i solen. Det var riktigt varmt idag ju!

Jag red på hoppbanan. Det gick faktiskt rätt bra, problemen med bogen kvarstår men det går bättre. I traven och galoppen i alla fall. Skritten är katastrof som vanligt, det känns ganska hopplöst.

Traven känns helt klart bäst just nu, det är lättast att rida där. Mycket enklare att korrigera bogen och dessutom går han framåt mer än tidigare, det känns väldigt positivt. Det är egentligen inget fel med galoppen så som det är i skritten, men jag orkar ju inte. Idag rusade han nästan iväg lite i galoppen (bortsett från att han är Loo och inte kan rusa om det så gäller livet), och kortade jag upp honom blev han SÅ fin men det håller bra några steg. Det krävs såna enorma magmuskler, för han bryter av direkt annars. Han ger inget gratis den här herren.

Ändå positivt pass. Imorgon tror jag Linnea ska rida honom på lektion. Jag ska också rida! Men på en privathäst nere vid ridskolan. Vi ska få låna henne ibland för att rida ut på och så. Superkul ju? Hon är 10 år, supersnäll och trygg utomhus men tyvärr inte utbildad. Ska bli roligt att få lära känna henne också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *