Det

På vägen ner till stan förut svängt vi förbi Loo för att fixa en sak med hans kraft. Han har bytt box idag också. Länsstyrelsen fick plötsligt för sig att hans gamla var för liten så han fick inte stå där längre, alltså var det bara att byta. Han står nu alltså i hans gamla box, ett inte så kärt återseende kanske. Vi är mitt i smeten, känns som vi är i vägen hela tiden, han kan inte titta ut genom boxen (finns ingen lucka i gallret att öppna) och fönstret visar bara en gräskulle. Hur tråkigt som helst. Älskade vår box. :/

Hur som helst, vi åt på Bamboo Express. Blev dock extremt besviken, jag var SÅ sugen på kycklingspett i jordnötssås men det var slut? Ah ville typ gå därifrån.

Fick bli kyckling med currysås. Efter maten gick vi en kort sväng till Willys innan Saga Bio.

Filmen var bra! Jag hade egentligen inga större förväntningar då skräckfilmer aldrig brukar imponera på mig, men den här var faktiskt underhållande enligt mig. Förmodligen på grund av kompisgänget, alla var så himla härliga och hade verkligen sina egna personligheter, annars händer det rätt ofta att karaktärerna är så underutvecklade. I It var de väldigt likeable. Speciellt Richie (Finn Wolfhards roll <3) och Eddie var fantastiskt roliga.

Imorgon jobbar jag, såg ska gå och lägga mig nu direkt! Godnatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *