Kattungar och dop

Imorse åkte jag, mamma och syster till en klasskompis till mig för att kolla på deras kattungar. Går allt som det ska kanske vi får hem en liten misse på höstlovet … <3

Efter det åkte vi till stora kyrkan i stan för att gå på min kusins son som döptes. Jag kan inte låta bli att bli ganska ofokuserad under alla sorters tillställningar i kyrkan. Jag är inte religiös så varken böner eller psalmer intresserar mig särskilt mycket, men det var fint ändå. Och kyrkan är riktigt vacker!

Efteråt fikade vi på församlingshemmet på andra sidan gatan, och efter ett tag åkte jag, mamma och syster vidare på ett kalas för min kusin. Mycket fika och mycket folk idag.

Väl hemma lagade jag risotto, pluggade lite fysik och kemi och såg på reprisen från Svenska Hollywoodfruar. Vi åkte även ut till stallet en kort sväng. Vi släppte honom i stora ridhuset en liten stund, men han var inte så pigg på att springa. Inte så konstigt kanske eftersom Linnea var med på markarbetesträning i förmiddags.

Fullspäckad dag, och imorgon är det tillbaka till vardagen igen. Loo ska förmodligen gå lektion med Linnea som vanligt, annars tror jag inget speciellt händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *