Fem saker som hänt den här veckan i skolan

  • Brandlarmet gick helt oväntat. Vi sprang ut och ställde oss, fick frysa länge, brandkåren kom. Till slut fick vi gå till idrottshallen (pga kallt), men halvvägs tid sa de att vi fick gå in i skolan igen och vi fick vända. Orsaken till larmet är dock inte klarlagt.
  • Jag tappade min miniräknare i golvet så batterierna flög ut. Jag plockade upp batterierna och sprang till en ledig bänk där jag satte mig med hjärtat i halsgropen, ovillig att betala 800 kr. Men den fungerade!! Lyckan.
  • Vi fick en ny engelskalärare, som vi bara hade den här veckan. På måndag får vi en ny. Den här läraren gav oss en jättesvår gruppuppgift. Jag satt till klockan 22 i torsdags och skrev en text att framföra framför klassen, rädd för att texten skulle vara helt irrelevant när hela gruppen pratade. Det löste sig dock.
  • Vi har spelat Duolingo på spanskan, vilket gav mig riktigt flashbacks till nian.
  • Jag har varit förkyld, och det har lett till att jag på vissa lektioner börjat hosta. Eftersom jag inte vill göra så mycket väsen av mig på lektioner så försöker jag att inte hosta. Det slutar inte bra. Tårarna rinner som vattenfall och det kliar fruktansvärt i halsen. Jag är inte bra på att vara sjuk. Duktigt gjort Alva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *