Masten

Hej på er!

Idag blev det en spontan tur runt masten med Lena och Åsa, då Lena skrev i en facebookgrupp med alla privatägare på klubben och sa att hon tänkt rida ut. Jag var snabb att hoppa på!!

Det var riktigt trevligt, trots regn. Jag har dock inte så mycket emot regn så länge det inte är skyfall. Det blev en hel del galopp, som Loo äälskar! Vi la oss bakom lilla Annie (den svarta ponnyn på bilderna), då kunde han inte dra. Inte för att han gjorde det idag, så det var ju skönt. Uppför den stora backen la vi oss till och med först utan problem! Han var väldigt nöjd idag tror jag. Det är alltid kul. Det är ju så himla kul att rida ut också.

Imorgon ska jag och mamma och kolla på några kattungar, och sedan ska vi på dop. Det är min kusins son som ska döpas. Linnea ska vara med på markarbetesträning med Loo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *