Upptäcksfärd

Idag fick det bli en promenad ut i det fina vädret. Loo verkade vara mer positivt inställd till det. Vi red på vägen mot Linnebäck, istället för åt andra hållet som vi brukar (ungefär mot stallet vi stod i förut). Det är alltid kul att upptäcka nya platser. Han fick trava väldigt lång väg, i uppför- och nedförsbackar. Mest jobbigt var det nog för mig som satt på cykeln dock. I alla fall när det gick uppför.

Vi hade två timmar på oss att bli klara från och med det att vi åkte hemifrån, men så snabba som vi är … vi kom hem en halvtimme senare än planerat. Så typiskt oss? Snabba. DOCK skulle min syster mocka, men hon råkade fastna nere på ridskolan, så då fick jag göra det när vi kom tillbaka istället. Tog lite mer tid då alltså.

Vi hade ”klazzkamp” idag i skolan förresten, alla naturklasser. Tvåorna vann tyvärr. Vi hade väldigt kul i alla fall, vi har en superbra klass (hittills). Efter det fikade alla elever och lärare på läktaren i idrottshallen och sedan åkte jag till Ica Maxi med Sandra, Kevin och Leon.

Imorgon ska vi ha städdag i privatstallet, och på kvällen blir det grillfest hos några som står där. Ser verkligen fram emot det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *