Händelserik stalleftermiddag
Idag hann vi med mycket, både viktiga saker och totalt onödiga saker. Då allt var fixat till Loo, fixade vi allt till Wie Welt som vi hade hand om idag.

Sedan skulle vi ta in Loo.

Jag gick in och ställde mig vid WW, för att distrahera honom och hålla honom undan från Loo. Tyvärr var Loo på det där humöret när han verkligen inte ska bli infångad, så han började springa. Jag fick skutta bakåt, för WW sprang iväg som skjuten ur en kanonkula.

Och så var de igång. De sprang ner i hagen. De sprang upp till grinden. Jag trodde de skulle halka i leran vid ett tillfälle. Den eskalerade så W började jaga stackars Loo. Herregud, män?? Vid ett tillfälle kom faktisk Loo fram till mig men när jag tog tag i grimman backade han och sprang iväg.

Tillslut fick jag tag på WW och kunde ta in honom i sin box. Då kom Loo så snällt och lät sig fångas in. Hästar är ju roliga, men inte alltid.

Loo var så skitig efter full galopp i blöt lera, så vi struntade i att rida ut och bestämde oss för att duscha honom. Det var väl lika bra, då fick vi ju det gjort också. Han blev jättefin.

Vi gick en kort promenad så att han fick torka lite i solen. Vi ställde sen in honom i boxen, hämtade piggborstar och gick för att ta oss an WW. Han var helt prickig, hade han varit skimmel och leran mer brun eller svart hade han kunnat vara en knabbis. Sötnosen. Leran hade i alla fall torkat mestadels så nästan allt gick bort.

Vi tränsade och gick en promenad på hoppbanan med honom. Först var han helt stirrig och skrittade med stora, lite stressade kliv, men efter en stund slappnade han av.

Det sista vi gjorde var att släppa Loo i ridhuset. Han fattar inte riktigt att han ska springa dock, han springer bara om vi springer före honom, så vi får ju mer motion än han, haha. Söt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *