Jag är tillbaka!

Osäker på hur länge dock, haha. Bloggen har legat nere ett tag, men jag tappade blogglusten totalt så det hade förmodligen inte varit så mycket bloggande även om det fungerat.

De senaste veckorna har jag gjort en hel del!

  • Jag var på Titanic: The Exhibition i Örebro med Linnea, Johanna och Bella. Det var riktigt intressant. Jag tycker att alla som har möjlighet att gå borde göra det.
  • Jag åkte till Eskilstuna i fyra dagar och Stockholm i tre dagar med familjen. Eskilstuna var väl lite tråkigt, men Stockholm levererade som vanligt. Vi bodde på Quality Hotel Friends, alltså hotellet bredvid Friends Arena och Mall of Scandinavia. Love, love, love.
  • Den här veckan (måndag till fredag) var det igångsättningsvecka i stallet. Otroligt kul. Vi red två hästar om dagen, i torsdags tre till och med. Fick äntligen rida Keelord efter att ha väntat, längtat och hoppats i ett helt år.
  • I tisdags var jag, Linnea, Johanna och Bella och åt på Joan’s, och i onsdags såg jag Dunkirk på bio med Sandra. Den var riktigt, riktigt bra (inte bara för att Harry Styles var med, haha).
  • I torsdags, fredags och lördags, igår alltså, var det Putte I Parken på Rävåskullen. Det var PIPs tioårsjubileum i år, därför kom det tillbaka till Karlskoga. Jag har längtat sen i vintras. Det har varit såå kul!

Och till veckan ska jag …

  • Ta in hästarna från sommarhagen igen (de fick gå tillbaka i fredags över helgen), då det är ridläger och kvällskurser.
  • Åka till Ullared med mamma, syster, mormor och morfar.
  • Gå på bio med några. Den här gången blir det Annabelle 2!

 

2 reaktion på “Jag är tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *