Myskväll


Igår träffades vi hos Ebbe för att grilla och ha det mysigt. Vi åt grillspjut, potatiskroketter (usch), pommes och beasås, supergott! Dock hade de som handlat ej köpt grönsaker så det var ju inte så kul. Vi lyckades få på brandlarmet också när vi tog it pommesen från ugnen. Wow, duktiga. 

Efter maten gick vi ner till Näset en stund, kastade macka och gick sedan upp igen. Det är så fint vid Näset på kvällen, älskar. 


När vi kom tillbaka satt vi bara och pratade om olika saker, och gjorde oss iordning för natten. Vi sov över där. Inte för att jag sov så mycket, omöjligt att sova borta? Förstår inte hur en kan sova som vanligt borta. 

På morgonen åt vi yoghurt med massa bär och frukt. Åkte hem ca 11, jag var så himla trött.

2 reaktion på “Myskväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *