Musiken 2017 (efter cirka alla andra)

Känns som att alla redan gjort det här inlägget men eftersom musik är intressant tänker jag ändå diskutera Spotify-statistiken.

spotify-2017-wrapped

Statistiken blir ju dock lite missvisande då både min syster och mamma använder samma konto (men jag använder mest).

1436 olika låtar, 519 olika artister och 27 genrer. Det var bra mycket fler artister än vad jag trodde? 500 är jättemycket haha.

Jag är dock fundersam över favoritlåtarna. Jag förstår inte hur Meet Me in the Hallway kan vara etta, eftersom jag aldrig lyssnat på en låt av Harry Styles ensam bortsett från Sign of the Times, eftersom den släpptes innan albumet. Jag lyssnar alltid på hela albumet samtidigt. Då borde väl rimligtvis SOTT vara etta om någon? Det var konstigt ärligt talat.

Mina favoritartister är korrekt, bortsett från Jon Bellion. Jag tycker om honom men så mycket har jag inte lyssnat på honom. Eller ja, uppenbarligen, men trodde verkligen att jag lyssnat mer på typ Twenty One Pilots? Lyssnade förresten bara på Jon Bellion i augusti/september. Hmm.

Mina favoritgenrer var pop, modern rock, post-teen pop, pop punk, swedish idol pop. Post-teen pop är till största del min syster. De andra är jag inte så förvånad över. Speciellt inte pop punk, haha. Superroligt att se statistiken ju.

Iron Gold

Image result for iron gold pierce

Prio ett 2018: Läsa Iron Gold.

Ingen bok 2017 fick mig att känna så mycket som Morning Star. Jag tror inte att en enda trilogi tagit mig med sådan storm som Red Rising-trilogin har? Jag älskar verkligen den serien. Det gör ont att tänka på den.

Jag tror att Pierce Brown har lyckats. Den här boken kommer vara fantastisk, ingenting kommer gå som jag önskar och jag kommer gråta. Förhoppningsvis kommer Brown fortsätta med de brutala vändningar de tidigare delarna tagit cirka vart tionde sida (ish).

Och jag kommer sitta som på nålar hela tiden.