Jordgubbar

Idag har det varit så himla varmt! Älskar det. Hoppas verkligen att det håller i sig till skolavslutningen.

På matrasten gick jag, Ronja, Linnea, Lisa och Sandra till lasarettet och köpte jordgubbar. Det var såå gott!! Mmm. Åt även jordgubbar nu i kväll. Äntligen börjar jordgubbssäsongen.

Ringlaaa

Fick Ringla idag. Jag var glad att slippa Ralf, och jag älskar Ringla men var ändå inte supertaggad för hon brukar vara så stel och tråkig på måndagar efter helgen, men det var hon inte! Blev glatt överraskad faktiskt. Gick jättebra för att vara en måndagslektion, även om det inte går lika bra som på fredagar. 

Vi gjorde bl.a lite skänkelvikningar , vilket gick helt okej. Galoppen gick också förvånansvärt bra, jag orkade hålla den nästan hela tiden. Men ååh vad jobbigt!! 

Hahahah, älskar de här bilderna, hon ser så rolig ut på vissa. Typ kortbent? Ser ut som en ponny nästan. Eller det kanske bara är jag.

Äventyr

Idag hade vi fritt val på idrotten, och eftersom vi inte hade något på klassrådet åkte jag, Linnea, Lisa och Ronja iväg till Strå typ 09.20, halvtimme innan idrotten började. De hade Stråfestivalen idag (saknar) så vi hade planerat att se lite på deras uppträdanden, men de var klara när vi kom. Heeeh. Vi hälsade i alla fall på gamla lärare och småsyskon, innan vi drog ner till Näset, bryggan samt utegymmet. På bryggan hade Linnea och Ronja lite yoga … Typ. Vi hade ju trots allt idrott? Sen cyklade vi till McDonalds och  köpte milkshakes innan vi åkte till Willys och köpte sallader till lunch. De åt vi på skolan. Så mysigt! 

På replay just nu …

(bortsett från att jag inte spelar låtar på replay för att jag är livrädd för att tröttna på låtar hahah)

brendon urie, hipster, and ryan ross-bild

Det är typ bara Panic! At The Disco … eee jaaa.

  • I Write Sins Not Tragedies – P!atd
  • Time to Dance – P!atd
  • There’s a Good Reason these tables are Numbered Honey. You just Haven’t Thought of it Yet – P!atd (Längsta låttiteln nånsin?)
  • Lying is the most fun a Girl can have Without Taking Her Clothes of – P!atd
  • Not Today – Twenty One Pilots
  • Secret Love Song pt. II – Little Mix

Ni som känner P!atd har säkert lagt märke till att alla låtar kommer ifrån deras första album, och det beror på att jag håller på och lyssnar igenom det. Snart kommer andra låtar (både från dem och andra) att ta lite mer plats … hahahah.

little mix, perrie edwards, and jesy nelson-bild

Min favorit av de två Secret Love Song är dock den utan Jason Derulo, myycket bättre.

Keelord

Jag fick Keelord, blev jätteglad. Idag hade han även gått en lektion innan, så han var uppvärmd! 

Vi tränade bakdelsvändningar, som förra veckan när jag red Ringla. Jag vet inte riktigt vad jag höll på med, jag gjorde något som var mer likt framdelsvändningar. Använde innerskänkeln för mycket tror jag, så han flyttade bakdelen istället för framdelen. Vet inte varför jag gjorde så helt plötsligt, jag hade inte problem med det förra veckan? Skumt. 

Annars gick det bra, han kändes jätterolig att rida. Även galoppen gick helt okej. Inte helt bra, han har svår galopp tycker jag. Jag vet inte. 

Mamma filmade lite så här kommer lite screenshots. Man ser verkligen ingenting, så himla dålig kvalitet på filmen, men det ser i alla fall lite trevligare ut med bilder hahah.


Bästa killen!! 

Regn, regn, regn …

Så himla tråkigt väder? JAG VILL HA SOMMAR! Tack så mycket.

Hade tre prov i skolan idag, Eller ja, biologin var bara ett förhör. Jättelätt. Tror att matten och spanskan också gick helt okej. Hoppas det i alla fall.

Har ridlektion sen, förra årselevslektionen hade jag Trinne så jag får säkert henne. Eller kanske någon annan, har ridit henne två gånger nu. Hoppas på Ringla eller Keelord. Såklart.

DSC_7116