Kalas igen 

Nu ska vi strax åka på ännu ett kalas, vi är värsta partyprissarna ju?? Hahahah. 

Annars har jag inte gjort någonting idag, läst lite osv. 

Igår kväll efter ridlektionen var jag på filmkväll, vi såg på Hush och Woman in Black. 

Det var typ det jag hade. 

Mina favoritböcker; Hobbiten

J.R.R. Tolkien, en så himla bra författare. Utan honom hade jag inte kunnat gråta och skratta och rysa till Sagan om Ringen-filmerna. Vilket bortslösat liv det hade varit (nej, men ni förstår min poäng hoppas jag).

Jag läste Hobbiten i somras (tror jag?), och jag tyckte att den var riktigt bra. Den är inte lika utdragen som Sagan om Ringen-böckerna (jag har inte läst dem och jag skäms, men jag vet att de är utdragna men jag vet också att jag inte bryr mig eftersom det är Sagan om Ringen?). Det är faktiskt en hel del humor, något jag inte var beredd på, och så är det den fantastiska världen som gör allt så bra.

Jag älskar Bilbo jättemycket också. Så go.

DSC_7036

Slö kväll

  
Sitter och kollar på The Big Bang Theory och äter macka … Go kväll. 

Idag har jag varit på 5-årskalas hos min kusin, och i skolan hade vi bl.a. historiaprov som gick helt okej tror jag. Det vad det jag hade, intressant 

The Big Bang Theory

Igår kväll när jag inte längre orkade sitta nere i köket och vara trevlig (höhö) gick jag upp och satte mig och såg på tio avsnitt av The Big Bang Theory. 

Såg även tre avsnitt i morse när jag åt frukost. Jag älskar den serien så mycket, det måste vara en av de roligaste som gjorts. 

Speciellt mycket tycker jag om Sheldon. Vem gör inte? Jim Parsons är såå skicklig.  

 

Star Wars

Idag hade vi bl.a. matteprov, del 2. Tror det gick bra, jag lyckades i alla fall svara på alla uppgifter (men om det är rätt svar vet jag inte, hehh). Kändes bättre än del 1 som vi gjorde igår, vilket är skumt då det igår bara var E- och C-frågor och idag även var A-frågor. Hmm.

Mycket prov och förhör nu, trumprov igår, fysik och historia nästa vecka (kanske gitarr också..?) och kemi veckan efter (tror jag). Kuuul. Tagga tagga.

Efter skolan åkte jag och mamma till Ica och köpte senaste Star Wars-filmen till pappa som fyller år imorgon. Finns så många fina Star Wars-saker, det är inte kul för en nörd som mig. </3 JAG VILL HA EN BB-8-MJUKIS OKEJ??

   
 På tal om Star Wars så upptäckte jag att det finns massor utav Star Wars-böcker. Jag dog lite inombords när jag såg det, och det finns närmare 200 st så jag har en del att göra. Mitt liv är förstört.