Världens sötaste

Den här lilla sötnosen träffade vi på när vi var på Parken Zoo förra gången. Jag tror det är en lemur av något slag? Anyway, finns det något sötare? Den var så himla nyfiken och den försökte liksom nå oss, jag hade kunnat rört h*ns små tassar (men jag gjorde det inte eftersom man inte ska det, hehe). Men liksom, kolla ögonen! Aww …

NEJ USCH

Jahapp, det blev bara nån slags bloggpaus mitt i allt? Jag får jättedåligt samvete är jag inte bloggat på några dagar och det leder till att jag inte pallar blogga. ”:)”

Det har varit sjukt fint väder i några dagar nu, men i morse när jag vaknade så snöade det. Yeeey.

Det såg nästan ut såhär. Lite mindre snö på marken bara. 

Annars då? Jag har påsklov och den 25 mars var en av de värsta dagarna i mitt liv. Zaaaynieee :'(
Vilka idioter till människor det finns va? Det kommer kännas så fel på konserten i sommar när det bara står 4 pers på scen.

Nähäpp. Ha en bra påsk folks, vi ses när jag bloggar nästa gång! (Tanken: Sen/imorgon, Då det kommer hända: 2 veckor)

 

 

5 roliga och (antagligen) okända ”fun facts” om mig

  • Jag kan vara så otroligt blyg, ibland är jag sjukt blyg, och ibland inte. Jag vet inte varför det varierar så! 😛
  • Ibland när jag pratar med folk (det kan vara främlingar och folk som jag känt i flera år) så blir jag så nervös, så jag hör typ inte vad de säger. De får upprepa och sen så svarar jag bara på det jag tror de frågade … det finns säkert jättemånga som tror jag är helt dum i huvudet, hahah. 
  • Jag ”shippar” så himla många så jag har inte ens alla i huvudet … suck. 
  • Jag hatar när bok, film- och TV-serier tar slut, speciellt bokserier, för det känns så tomt. </3
  • Och jag hatar när karaktärer dör. T.ex. när Jack Twist i HoN dog, jag ville typ dö själv, för han fick mig alltid på gott humör.
  • Jag ÄLSKAR over size-tröjor och tights <3

Mello snart

Hej vänner!

Snart Melodifestivalen. Mina enda önskningar är att Kristin och Andreas går vidare, och at Samir och Viktor inte gör det. De är mellos största skämt. Låten är dålig, och de sjunger inte bra heller.
Sorry om nån här gillar dem, men jag kan bara inte se det bra i deras framträdande. 😉

Tacka vet jag Måns <3 Hans låt var såå bra, hahah. 😀

Eller så lyssnar alla bara på One Direction.

Bild från nyår. Jag vet att den är suddig, men jag orkade inte byta bild … 

Jag tog revansch, wooo

Hej! Helg nu, skönt! ^^

Igår fick jag Ibbi. Sist jag red henne var bara några dagar innan julafton, och då gick det skit rent utsagt. Vi skulle galoppera över bommar och det gick inte att svänga henne. Hon sköt bara ut bogen och lyssnade inte.

Hon sprang in i Clabbe och nästan i ridläraren. Jag är glad för att det var Clabbe och inte Ringla. Eller Prins/Rocksette. 

Igår va det bara ren dressyr, jag vill inte rida bommar med henne igen. Jag har gjort det tre gånger. Första gången jag red henne var det galopp över bommar. Det gick inte bra. Andra gången var i höstas. Det gick ännu värre. Hon hade utan tvekan vunnit vilket ponnygalopp-lopp som helst, hahah. Eller ja, det kändes så i alla fall. 😉

Så igår fick jag rida henne igen. Och det var så skönt, att kunna rida henne utan störande bommar i vägen, höhö. Men jag hade kontroll över henne i princip hela passet, det var lite i galoppen hon stack iväg med mig, som vanligt, men det är sånt jag räknar med. Jag kunde bryta av till trav nästan direkt i alla fall.

Vi red samma övning som i måndags; Innanför spåret på långsidorna, där vi ökade steget lite, kortade upp vid långsidan, red ett varv på volten, där vi på den öppna delen red öppna. Ni skulle sett vad hon flyttade efter i skritten första gångerna. 😀 Jag undrar dock om hon fattade själv vad hon gjorde …
Någonting som jag själv aldrig tänkt på är att hon är så himla känslig, för nästan varje gång jag ridit henne har hon inte lyssnat på mig. Viktkänslig framför allt, och i samband med att hon skjuter ut bogen … när vi skulle rida rakt fram och öka fick jag vara beredd med ytterskänkeln. (Eftersom jag blir rätt så lång på henne, så blir det ju lättare att jag råkar luta mig på någon sida utan att jag själv märker det. Typ)

När vi gjorde övningen i trav, så kunde jag faktiskt sitta ner, utan att hon drog iväg. Såklart får hon småryck och börjar trava iväg snabbt, men inte så att jag inte kunde lugna ner henne igen. Och det är ju så mycket lättare att rida öppna när man sitter ner, så det är jag glad över att jag kunde.

Till sist vill jag bara säga att i slutet var hon rätt så lugn och faktiskt väldigt mjuk och så. Jag är extremt nöjd över igår, och jag tycker inte riktigt så illa om henne som jag tyckte förut. Men hon är fortfarande långt ifrån favorithäst. 🙂

Nervös af

Nu ska jag åka iväg till kulturskolan snart, det är något som kallas youtubeveckan, då man typ spelar in olika låtar. Jag ska vara med och spela på Thinking Out Loud, och jag är så jääkla nervös. Jag har inte spelat så länge, och de andra verkar ju vara så duktiga!

Jaja, vi får väl se hur det går. Det kan ju inte gå värre än åt helvete ” 🙂 ”. Önska mig lycka till ….

Cirkeln

Linda önskade att jag skulle skriva om vad jag tyckte om filmen, så ja, jag gör väl det! 🙂

Först och främst: Jag har inte läst böckerna. Och det tog emot lite att se filmen innan jag läst böckerna, då jag försöker att alltid läsa böcker innan (bl a därför jag inte sett The Fault in our Stars, även fast jag så gärna vill se den.), men jag kunde inte låta bli, hehe.

Men i alla fall, den var så jäävla bra! Jag som annars har jättesvårt för att se svenska filmer, det finns typ inga svenska filmer som är bra enligt mig (Cirkeln då och Hur Många Lingon finns det i världen), men det här var superbra! Jag blir ledsen om det inte kommer flera. </3

Jag älskar typ allt som har med övernaturligt, fantasy och science-fiction att göra, och den handlade inte alls om det jag trodde att den skulle göra … visste inte att det handlade om häxor, hahah.

Grym bra film i alla fall, den rekommenderas starkt. Nu blev jag jättetaggad att läsa böckerna också! Ååh … jag får se om de finns på bokrean. ^^