Påskhoppningar

Hej på er! 🙂

Idag var det Påskhoppningar (dag 1 för ponnyer) i stallet. Jag var funktionär, fick sitta uppe med domarna. 🙂 Första klassen var jag reserv för tidtagningen, klockan jag fick var så känslig så det tog ett tag att lära sig den 😛 Tryckte man för löst hände det inget och tryckte man för hårt slog den på och av på samma gång. Tidtagningen på datorn funkade inte så jag och Linnéa fick verkligen vara med, haha.
Andra klassen fick jag räkna ihop poängen på alla stilhoppningsprotokoll. Det var pinsamt när man räknade fel (även fast jag hade miniräknare, *host*), men det hände bara två gånger *stolt*.
Tredje och fjärde klassen tog jag tid på fas 2, och Linnéa fas 1. Det gick bättre då, haha 😀

Jättefina ponnyer och duktiga ryttare var det! Synd att jag inte hann ta några kort, har längtat efter att få prova på påskhoppningarna i ett helt år och så fick jag inte 🙁 haha.

Bilder från förra året 🙂

Studentfesten och fika!

Heej!
Idag har vi bl.a. haft Nationella Prov, skittråkigt så jag orkar inte ens skriva om det typ, haha ;D

Imorgon ska vi titta på film i skolan, blev Studentfesten, hoppas den är bra! Vi får även ha med oss fika, vad vi vill, så för mig blir det väl naturgodis (min nya kärlek), typ chips och Loka. Asså varje gång vi fått ha med oss fika till skolan har vi bara fått ha med oss typ en bulle, en kaka och saft. Men idag sa vår lärare att vi fick ha med oss vad vi ville, gissa om vi blev glada? 😀 Hoppas bara filmen är bra, jag brukar inte tycka om svenska filmer (förutom Hur många lingon finns det i världen) men den kanske är bra, haha.

 

Uppdatering

Jamen tjenare!
Öhh, det var inte direkt igår jag bloggade … *host*. Vad har hänt sen sist då?

Jag har hoppat och skuttat och varit superglad över att 5 Seconds of Summer ska vara förband åt One Direction 😀
Vi har haft ännu mer nationella prov (bl.a. började hela klassen gråta blod (typ) när vi fick reda på att vi fick religion i SO-proven … )
Jag har blivit medlem (säger man så?) i ungdomssektionen på ridskolan. Vi har massa roliga saker på g, det blir kul 😀
Jag har ridit Flauta på fredagslektionerna och det har gått super!
Red Ibbi i måndags, gick bättre än vad det brukar 🙂 Jag blev nöjd!

Det är väl lite saker jag gjort, haha ;D