Fiskpinnar

Hej hej!

Idag har jag haft så himla tråkigt, seriöst. Jag har kollat på två avsnitt av Djungelns Drottning (som sändes 2012, haha) + eftersnacket och lagat fiskpinnar.

Och ja, fiskpinnarna blev lite brända men jag har aldrig påstått att jag är en stjärnkock heller så 😛 Haha jag suger på att laga mat.

 

Superrolig dag

Hej hej!
Igår hade jag riktigt kul. Alla årselever (eller de som kunde i alla fall) skulle träffas på Boda Borg och vara där i några timmar och sen äta pizza och mysa i baracken på kvällen (som ligger vid stallet).

På Boda Borg klarade vi typ 13-14 Questar, jag har typ aldrig klarat så många (+ vi klarade Playground). Jag var på lag med tre tjejer som heter Emma, Malin och Johanna. Men efter lunch blandade vi lite och vi klarade nästan Dagens Utmaning! (Dagens Utmaning = De har satt upp tre gröna, tre röda och tre svarta banor, och om man klarar dem får man en t-shirt) Hade vi klarat Fame och The Mission (The Mission klarade vi ju i torsdags!) så hade vi fått t-shirten!!! Haha ingen ville väl klara Dagens Utmaning för att få en t-shirt, det var väl mest grejen att klara den som är lite cool 😉

Sen klockan 19.30 samlades vi i kafeterian i stallet och gick upp till baracken. Vår ridlärares dotter åkte och köpte pizza och vi hade supermysigt. Spelade wii (och vi konstaterade att jag suger på Super Mario Bros), lekte sanning eller konka och tittade på film. 🙂 Klockan 23.00 åkte jag hem, jag fick inte sova över som de andra gjorde.

Tog tyvärr inga kort, aja, ska prova en sak snart på bloggen 😉

Sportlov!

Hej hej! Inte världens bästa uppdatering men men …

I torsdags hade vi friluftdsdag och vi var på Boda Borg! Jättekul hade vi. Jag var i lag med Ronja, Sandra och Agnes. Först skulle Lisa vara med i samma grupp som oss, men sen bytte hon så då satte våran lärare Agnes i våran istället.
Först gick jag till Boda Borg med Sandra och Kevin. När vi kom fram fick vi ett omklädningsrum (även fast alla redan bytt om) och så fick vi våra stämpelkort av vår idrottslärare. När vi kom upp i huset med alla Questar så gick vi ihop två grupper, så jag var med Ronja, Sandra, Kevin, Lisa, Rasmus och Agnes. Det var kul att vara många, men det var svårt så tillslut delade vi på oss i alla fall.
Ja, vi klarade väl inte så många banor för det var hela mellanstadiet + tvåan på Möckelngymnasiet så det var kö vid alla banor. Vi fick en ny favoritbana, Playground, som är inspirerad av Parkour. Superkul, även fast vi inte klarade den.
På tisdag ska jag dit igen, men denna gång med alla årselever. På kvällen ska vi träffas i baracken, äta pizza och mysa. Några ska sova över men jag fick inte det.

Så fint brev

Hittade den här länken, det är en pappa som har en hjärntumör och kommer dö inom en framtid. Hans dotter Kelli har också cancer, de har haft en stor insamling till Kelli då det finns en operation som kan rädda henne men som kostar flera miljoner.
Pappan har nu skrivit ett brev med massa livsråd och sånt till Kelli. Jag bölade när jag läste det, så fint!
Här är länken: http://www.expressen.se/nyheter/doende-pappans-brev-till-sin-femariga-dotter/http://www.expressen.se/nyheter/doende-pappans-brev-till-sin-femariga-dotter/

Det är värt att läsa! 😉

Hoppträning

Hej hej!
Nu ska jag strax till stallet och rida, hoppas på bästa Keelord! <3
Efter åker vi till min morbror och så äter vi mat och har det bra! Typ, höhö. 🙂

Imorgon har jag stallet, och 14.00 är det hoppträning så det blir fullt upp imorgon! Kommer vara helt slut på kvällen! 😛 Men det ska bli kul. Jag ska rida Keelord 😀

Den här veckan har vi haft Nationella Prov i Svenska och det har väl gått bra, men det är inte kul. Superjobbigt! Och då har vi kvar alla proven i Engelska, Matte, SO och NO.

Keelord, my boy ♥

Barbacka

Hej!

Idag på ridlektionen red jag Mc (Mecken typ) (MOTORCYKELN), vi red barbacka. Hela gruppen faktiskt! 😀
Det gick faktiskt väldigt bra, han är inte ett dugg skumpig så det är väldigt lätt att sitta ner. Det är såå mycket lättare att göra skänkelvikning när man inte har en sadel. Det gick bra först, men sen började han skjuta ut bogen och sånt och jag håller fortfarande på att lära mig ordentligt liksom även fast jag kunnat det i över ett år (tror jag). Men på slutet gick det bättre igen!
macken.jpg

Bild från Nybyggets Ridläger där han går på sommaren.