Fair Play

Hej!
Idag spelade vi Fair Play. Det gick sådär, men vi kom femma! 😀 Alla lag var bra, förutom ett, vi skulle vunnit mot dem om det inte var för att Linnéas sista mål blev precis när domaren blåste av så det gilldes inte (?).

Hm, jag glömde en detalj. Det var bara fem lag, så vi kom sist. Vi vann inte en ändå match ahah!

 

Kevin Walker

Idag var bästa dagen på väldigt länge! Vi åkte in till Örebro, till Jonssons bil. Där uppträdde Kevin Walker 😀 Han hade även med Sig George Said, som inte kom lika långt i Idol 2013.

Scenen.

Innan så gick det upp en tjej som hette Ellinor som sjöng …

… och en som hette Rasmus, som också sjöng lite.

Seeen kom George ….

Dålig bild D:

 

Söt-George!

Å seeen kom han.

KEVIN WALKER!

Det bästa var, att han gick bredvid mig och Linnéa!! Jag nuddade hans tröja, ahahah!

Så söt! Hahah 🙂 Jag fick träffa honom!

Jag såg jätteful ut och jag tittade inte in i kameran, men Kevin blev bra i alla fall, haha! Fick hans autograf också.

George såg att jag ville ta kort på honom, så han tittade in i kameran! 😀

Sötisar!

Jättebra dag, de sjöng superbra. Jag fick ont i huvudet av fanfarerna de spelade varje gång de sålde en bil, de sålde över 60 bilar. Det var 20-års jubileum.

 

Jag är så trött på kylan …

Ja, jag vill ha sommar, sol, varmt. Jag vill kunna gå i shorts och linne, bikini, bli brun, bada …. ååhhh vad jag längtar till sommaren! Fast jag håller med om att det är såå mycket bättre med snö än regn. Tack för det, hehe!
Men jag längtar såå mycket till konserten och resan. Jag ska få göra två helt nya saker i sommar, skitkul! Jag har aldrig varit på konsert eller åkt utomlands förut.

Idag efter skolan stannade några av tjejerna som ska vara med på Fair Play Cup kvar och tränade fotboll. Vi spelade match mot tjejerna i parallelklassen (jag lovar, vi var bättre!) och så tränade vi straffar och passningsspel.

adventuring

summer

Everything is Possible | via Facebook

1d style | via Facebook

 

Fotboll

Hej!
Skitdålig uppdatering  tyvärr, jag ber om ursäkt!

På tisdag ska vi spela Fair Play cup, jag ska vara med … fast jag vet inte om jag vill. Vi ska möta jättebra lag, och den ända tjejen som går i fotboll (som dessutom är en skitbra målvakt, har gått massa målvaksträningar etc.) har brutit tummen. Dumma Tilde! Nej, men vi har ett okej lag. Killarna i vår klass är riktigt bra i alla fall! 😀

Idag efter skolan var jag med Linnéa, Kevin, Elias och Rasmus. Vi spelade fotboll, men det blev så kallt (vi spelade ute på gatan – i snön!) så vi gick in i Rasmus garage och gjorde ingenting. 😛


</p>
					</div><!-- .entry-content -->
		
		<footer class= Publicerat i Min vardag | Lämna ett svar

Examenfest

Hej!
Igår red jag Keelord, det gick superbra. Han var inte ett dugg seg (som han brukar vara), nej, tvärtom han var faktiskt pigg! Vi travade över bommar och gjorde lite övningar typ. Och de små volt tillbaka (typ som bakdelsvändningar) går bättre och bättre 😀

Idag ska mamma ha examensfest för hon tog examen igår. Hon ska bli fritidspedagog. Vi ska äta god mat och mammas syskon och några fler kommer.

Tråkigt inlägg som vanligt men det var den uppdateringen ni fick just nu, gästerna kommer nu.

Jag kom inte på nån rubrik så att jag skrev det här istället

Hej!
Idag har jag varit med Elin. Först efter skolangick vi med Julia och Sandra och köptegodis till Tilde som skadat sig på fotbollsträningen (eller Elin köpte). Sen gick jag och Elin hem till mig, vi spelade Wii och gjorde inte så mycket. Klockan 18 åkte vi till stallet för våra systrar skulle rida, och vi skulle leda. Min syster fick Keelord. 🙂

Jag tycker att jag skriver skittråkiga inlägg men jag gör inte så mycket, skolan är inte särskilt kul att höra om.
Men vi har i alla fall bokat resa till Mallorca, vi ska åka dit i augusti med Elins familj. Jättetagga och nervös, har aldrig flugit förut haha. Vi ska till Alcudia.

Balansövningar

Hej på er!
Igår var det måndag = stallet 🙂 Jag fick Mc (haha, nice namn va? Uttalas Mecken, och hans riktiga namn är Mac´ n Roo ). Vi tränade på balansen, vi red utan stigbyglar och vi knöt en knut på tygeln så vi inte kunde hålla i dem. Sen så gjorde vi lite övningar, typ att sträcka ut armarna och vrida överkroppen så man tittar på svansen, titta upp i taket och såna saker.
Sen så satte vi oss i damsadel, och red lite (i skritt:P).  Vi provade också på kaptensvändningar, man sitter i damsadel, sen svänger man hela kroppen så man ligger på mage i sadeln och sen svänger man över benet, då sitter man vanligt igen.
Och vi gjorde även såna här ”sparkar” eller vad man säger, man håller i bakvalvet och svingar upp benen ovanför hästens hals och slår ihop fötterna, och så andra hållet, man håller i vulstret och svingar upp benen ovanför hästens rumpa och slår ihop.

Vi red även lite ”vanligt”, fast utan stigbyglar. Mc som vanligtvis är väldigt seg, väldigt, väldigt seg, blev ganska stark mot slutet och jag fick faktiskt bromsa lite sista galoppen.

Kollade igenom Cheyenne (hädanefter kallas hon Tjejen). När jag kom in i boxen med grimman blev hon jättestressad och ville inte alls, när jag knäppte fast henne så var hon motsträvig och stod och skrapade med hoven. Jag sa till henne, och efter stod hon still. Nästan i alla fall. Fina, knäppa ponny <3 (fast ingen slår Keelord, i både knäpphet, söthet, bästhet, och aa, allt!)

Vaccination

Hej!
Imorgon ska vi vaccinera oss. När jag slutat sexan kommer jag tagit minst fyra sprutor på mindre än ett år. Imorgon är det Mässlingen, Påssjuka och Röda Hund.

I fredags så var jag så sugen på att rida, jag hade inte ridit på två veckor eftersom det var röd dag i måndags. Men då skulle vi prata lite och få våra ansvarshästar så det blev ingen ridning, och jag bara Varför just idag? Haha, mina ansvarshästar är i alla fall Keelord (<3) och Cheyenne. Undrar hur det kommer gå, med Cheyenne alltså. 😛

Dålig bild men jag beskärde den i somras, hon stod i bakgrunden 😉

Skolan

Hej!!
Jag har inte bloggat de senaste dagarna, dels för att jag inte suttit vid datorn och jag kommer inte in på appen, dels för jag typ inte gjort någonting. Igår var vi på kalas hos min kusin Julia som fyllde 23 år.
Idag började skolan igen. Sådär tycker jag. Vår lärare släppte oss tjugo minuter för tidigt utan att hon visste om det. Ingen sa något. 😀
Little Mix | via Tumblr

Fina de är 🙂 Little Mix.