Duschcremer

Tänkte tipsa om några bra duschcremer och duschgeler (stavas det så?).

Först är det några riktigt bra från Barnängen. Lenande & Olja och Creme & Olja

Jag tycker om dem här för att huden blir jättemjuk och len, plus att dem doftar underbart. Speciellt Creme & Olja. Den luktar kakao. Jag får inte nog av den doften!

Bilden är från Barnängens hemsida.

 

Veckan

Hej!
Då det inte är så bra uppdatering här så tänker jag gör en liten sammanfattning.

I fredags red jag Keelord (skrev om det i lördags, men jag skrev bara bebben, haha!). Det gick bra!
I lördags var jag på Ikea. Farmor hängde med också. Första skulle mamma lämna in lite varor som de ville ha tillbaka för det var typ nånting med dem, nåt farligt. Bra jag skriver, haha! Det var jättelång kö och det tog lång tid för mamma så jag, pappa och farmor bara satt där i typ tio minuter och åt korv! Alltså, vi åt ju inte korv så länge 😛
Tillslut kunde vi gå in iallafall! De har så sjukt snygga grejer på Ikea så man går typ runt och säger Vill ha hela tiden! Haha nä men nästan.

I söndags var vi på kalas. Sen åkte jag till Zumban med Linnéa. I slutet fick jag, Linnéa och Ronja i uppdrag att till tisdags hitta på en dans till Everybody Jump med KMC. Vi har haft Zumba två tisdagar i rad på idrotten.

I måndags var vi i skolan, inte så mycket att skriva därifrån. Vi tränade danssteg till låten varje rast. Vi blev jättesvettiga!
Sen åkte jag och Linnéa till stallet. Jag fick rida Prins. Det gick väl ganska bra. Men han håller typ på och slänger med huvudet så det är ganska jobbigt.

tisdagen hade vi spanska på morgonen. Sen sist hade Zumba. Det är verkligen superkul att leda. Man vill göra det mer typ, hehe.
En rolig sak är att jag har fått A på dansdelen i idrott 😀 Yey! 

Idag har de roligaste lektionerna varit textilslöjd och idrott. På textilslöjden gör jag en kudde med brittiska flaggan på ena sidan och teddytyg på andra. Ni får se bild när den är klar!
På idrotten hade vi styrka och konditionsträning. Vi skulle b.la. stå i 90 grader, plankan, hopprep, springa med höga knän och göra upphopp på en tjockmatta. Det var skitjobbigt. Jag tycker verkligen, verkligen inte om 90 grader. Men jag klarar det iallafall 😉
Nu hade jag tänkt titta på Glee men swefilmer lagga ihop så det blev inget …

Wednesday

Yeey, det är höstlov nästa vecka!!

IKEA

Hej!
Jag ska strax åka till Ikea med mamma och pappa. Har plattat håret och fixat mig lite.
Igår red jag bebben Det gick bra. Vi red serpentiner och öppna.


Högeröppnan var lite svårare än vänster, men jag är ju inte direkt världens expert på öppna men man lär sig ju!


image

Bio

Hej!
Idag efter spanskan så cyklade vi direkt till Saga Bio för vi skulle titta på film (med skolan då). Den hette typ Skruvaren Beckham eller liknande, har ingen aning x)
Men iallafall våran lärare sa igår att vi skulle cykla i grupper dit, men idag kom läraren på att det är för farligt att cykla själva i grupper (?) så vi skulle cykla 50 barn på led genom stan Mycket säkrare … eller så.

Sen så kom hon på att vi skulle cykla en annan väg än vad vi brukar så då skulle vi gå genom typ, asså vet inte hur jag ska förklara xD, men genom typ som ”bommar”, där det var jättetrångt så att cyklarna typ fastnade, så när vi var 50 pers så tog det ju en stund. Så vi fick stå där i spöregn och frysa. Då blev humöret på topp^^

Tillslut kom vi ju fram, men då fick vi veta att de hade gett våra lärare fel datum, så han hade inte förberett. Så vi satt i trapporna upp till övervåningen där själva biografen är och läskades av all popcorn och godis som stod där. 😛
När vi tillslut fick sätta oss så slog han först på fel film, då reagerade han inte först utan hann slå på den. Sen när han bytte film slog han på filmen på danska, då reagerade han inte heller så vi satt i flera minuter och kollade på danska. Ingen fattade.
Tilllslut blev det rätt iallafall! Vilken dag xD

Kotten<3

Saknar Kotten … min plutt <3

Förkyld

Hej!
Tänker börja med att jag red Flauta i fredags! Big girl! Vi tränade på skänkelvikningar och det gick jättebra tyckte jag, med tanke på att hon är så stor och jag är väldigt liten på henne 😀 Vi hade Josefin, hon praktiserar där för hon ska också bli ridlärare, hon var väldigt duktig tyckte jag!
Flauta

I måndags red jag Clabbemannen för tredje gången. Jag trodde jag skulle få ny häst men tydligen var det hoppning så jag fick Clabbe igen. Han är rolig att rida och så men hans högersida är skitjobbig, han är jättesvår att ställa i nacken där. Plus att han är väldigt het, speciellt vid hoppningen, haha. Men som sagt tycker jag om honom.
Vi gjorde en väldigt rolig övning, men som jag sa blir han väldigt het så jag fick rida förbi ett hinder två gånger, jag kunde inte hoppa det för jag fick typ inte stopp på honom, haha. Men tillslut gick det. Han lugnade ner sig lite sen.

Clabbe

Visst använder jag typ bara bilder från i somras? 😛

Förresten har Mecken kommit tillbaka! Wiho! 😀 Har tyvärr ingen bild på honom men jag lovar att det kommer 😉

Blev typ förkyld idag så jag kunde inte vara med idrotten, där vi skulle jogga. Sista träningen inför Stråjoggen imorgon!  Fast jag kommer nog ändå inte vara med imorgon, eftersom jag är förkyld. Innerst inne är jag glad för det, men säg inte det till nån, det är en hemlighet okej?

Jag redigerar mina bilder (om jag gör det) i Windows Live Photo Gallery, men är det någon som har Gimp? Det är gratis va? Är det bra? 😛

 

 

Höst

Hej!
Nu börjar det verkligen bli höst! Det är väldigt kallt på morgonen nu, så jag fryser 😛 haha.
Idag har jag varit med Elin, vi cyklade först till linbanan och sen cyklade vi bara runt lite.

Haha, idag på rasten utmanade Omar och Brian mig, Linnéa, Jennifer och Maymun på basket. De var skitkaxiga först, och sen vann vi. Girlpower^^

image

Min nya mössa:

image

image