Aj

Hej!
Igår var det var hoppning. Vi skulle hoppa studs (exakt samma  övning som i måndags). Jag hade Chippen. När vi hoppat ganska många gånger, lektionen var nästan slut, då skulle vi hoppa i galopp. Men när vi kom fram till hindret tog Chippen ett extra jättekort galoppsprång så han fick hoppa rätt upp i luften och över så det blev jätteryckigt. Jag tappade (självklart) balansen men vi tog oss igenom studsen men efteråt dök jag ber på marken typ haha! Jag slog i huvudet så jag har ett skrapsår i pannan och västkanten skavde in i min mage så  hade jag ont i magen men inte längre. Istället har jag ont i musklerna runt vänstra armen/axeln så det gör ont när jag lyfter den. Jag tog ju emot mig med den.
Ni skulle sett Chippen efteråt! Det såg verkligen ut som om han skämdes, stackarn! Och efteråt när lektionen var slut gick jag ut i stallet och skulle typ hälsa på Chippen. Han stod med huvudet nere i torven och vägrade att lyfta det! Han skämdes verkligen!
Men idag var det hoppträning! Snacka om otur eller? Jag kunde ju iallafall inte vara med. Men jag fick komma och rida lite iallafall. jag skulle egentligen hoppa med Akleja men jag fick ta Pricken iallafall. Vi skrittade och travade och galopperade t.o.m.

Imorgon har jag stallet med en tjej som heter Malin jag får se hur det går med armen haha!

nu ska jag äta så jag säger hejdå och ha dä bra!

Systemkamera

Idag åkte mamma och jag till Elgiganten för att se på kameror. Vi hittade en liten bra systemkamera för ett rimligt pris. Jag har ett ”Superpresentkort” på 1000 kr från när jag sålde jultidningar.
Men presentkortet gällde inte på elgiganten!! Men på Cdon gällde det så vi kollade där. Men samma kamera kostade 3000  mer!! VA säger man då…
Jag får väl samla 1200 kr till så får jag köpa på Elgiganten…

image

image

image

image

Hoppning

Igår hade vi hoppning! Jag hade Nova, det gick lite snabbt ibland haha! Men det gick ju bra förutom i första galoppen då hon kickade med bakbenet mot skänkeln! Toka!!
Iallafall hoppade vi studs. Vi började med att trava över bommar som uppvärmning. Då blev hon lite het men det gick bra. När vi gjort det några gånger satte Ulrika upp ett litet kryss med en travbom framför. När vi också hoppat det satte hon upp ett hinder framför. Till sist satte hon upp ett hinder bakom så det blev studshinder! När vi hoppat det så gjorde hon om det sista hindret då det var en rakbom istället för ett kryss. Då fivk vi hoppa i  galopp. Jag blev jättenöjd. Nova blev inte alltför het!
Jag anmälde mig också till en hoppträning på lördag. Jag önskade Keelord och Akleja.

Lemon tea

Igår när jag stannade hemma från skolan så skulle det ju vara ”afternon tea” på skolan. Men våran klass hann inte med det så vi skulle ha det idag. Då blev ju jag glad för jag gillar ju te. Men jag brukar ha både mjölk och en sockerbit i, men vi fick varken ha mjölk eller socker plus att vi skulle ha en citronbit i. Det blev jättevidrigt, typ beskt och surt på samma gång. Uuuuuschhh!

Imorgon har vi friluftsdag. Vi ska till Ånnaboda/Storstenshöjden. Jag ska till Ånnabode för jag ska åka skidor och pulka med Ronja, Elin och Linnéa. Kanske nån mer. Mamma och Hedda är iallafall hos mormor och hämtar ägg till mina äggmackor jag ska ha imorgon. Gott!:)
Förra året blev det ju inget för det var för dåligt väglag. De som skulle till Storstenshöjden åkte iväg men de fick sitta i bussen typ hela dagen för de fastande i en bilkö. Funny xo

Nyss har pappa ”undervisat” (Haha) gitarr för mig. Jag lärde mig ackordet C hehe och så kollade vi efter mer modernare låtar som är roligare att spela än typ Lille katt som jag har. Trååk!

Inte sjuk

Hej!
Igår var jag typ trött och hängig och hade ingen aptit. När jag vaknade idag hade jag ont i halsen så jag trodde att jag hade blivit sjuk så jag stannade hemma från skolan. Idag skulle vi ha en engelskdag i skolan med engelsk skoluniform (mörka byxor, vit överdel och mörk slips), föreläsning om england och Tetime. Men iallafall när jag druckit lite vatten släppte det och sen var jag pigg och frisk hela dagen. Jag har tittat på typ fem Glee avsnitt, hehe.
Till lunch åt jag lax, gös och stekt potatis som mormor gjort. Goottii!!

image

Jag fick iallafall rida! Jag red Nova. Idag gjorde vi en balansövning med bommar. Det var också massa koner och sockerbitar så det blev dom en ”korridor” som vi red över. Vi stod upp i lätt sits hela tiden. Först släppte vi tyglarna. Sen fick vi blunda och släppa. Vi fick också ha händerna på huvudet, ryggen och låren när vi red över och blundade.
När vi skulle fatta galopp kickade hon, haha. Tjurskalle!
Nästa gång ska vi hoppa då vill jag ha Keelord eller Akleja.

image

Bästa killen!