Säl? Näääääj

Hej!
Förut när vi hade rast stod jag och Ronja i snöhögen (den är typ hård packat som olika ”trappsteg” som många står på) och pratade. När jag gick ett steg framåt halkade jag ner i en STOR vattenpöl så hela jag blev blöt! Mamma fick komma med torra kläder haha!

Efter skolan åkte jag och Linnéa till stallet och smörjde träns/sadlar och mysde med hästar. Vi ryktade oxå Wislana som Elin skulle rida. Vi tittade en stund när hon red innan.mamma kom och hämtade oss och körde hem Linnéa.

image

Longering

Hej!
Igår var det teori istället för ridning. Vi fick ett häfte om longering som vi läste igenom tillsammans. Sen så gick vi ut i stallet och kollade lite utrustning och sånt, för nästa teorilektion ska alla få prova på att longera! Det blir (förhoppningsvis) kul!

Hejdå hinner inte mer nu, jag är tråkig jag vet, hehe! 🙂

 

Zumba

Hej!
Förut åkte vi ner till fotbolls plan för att åka skidor. Men det är ganska tråkigt att åka där för för man åker bara runt på ett plant spår. Det är roligare på andra spår om det är typ små backar och sånt 🙂
Strax ska jag och Ronja på zumba. Jag ska prova på en gång, och om jag tycker det är kul ska jag kanske börja i zumba.

Inköp

image

Jag köpte två linnen igår på Marieberg. Det gråa med USA flaggan köpte jag på Bik Bok och kostade 149 kr. Det vita köpte jag på Cubus där det var rea så den kostade endast 29 kr!

Fika

Det här åt jag på Marieberg förut:

image

Choklad Cupcake med päronfestis.
När jag skulle dricka festisen upptäckte jag att den var djupfryst, vätskan hade frysts till is! Jag fick gå och byta sen haha 🙂

Lite bilder…

image

image

image

image

Elin är så snygg!

Hihi

Hej.
Jag har inte orkat eller hunnit blogga den här veckan förlåt. Men det har inte hänt något speciellt.
Idag i skolan har vi haft hemkunskap. Vi lagade havregrynsgröt, det var bara gott om man dränkte det i äppelmos hihi.
Idag ska vi på 70 års kalas så det blir ingen ridning… 🙁
Wienernougat

image