Is (Koort rubrik…)

Heii!

Today har jag varit i skolan (Konstigt). Vi har haft musik och matte (Dööööööödens), So (Denmark) och idrott. och Sv och typ ”Mina mål” (man jobbar med sina mål) x.x

På rasterna var jag med Ronja och Lisa… vi åkte rutschkanan, det gick snabbt! Hehe… : ) Vi åkte också ”skridskor” utan skridskor på isen på skolgården. Funny!!
När vi skulle gå till gympan råkade Ronja snubbla på Lisas fot så hon ramlade. Det blev ett stort hål på hennes byxor. Vi gick in till omklädningsrummet. Gissa vad!? Hon hade ett stort skrubbsår på hela knäet  och det rann nerför hennes smalben… trodde jag skulle svimma! Jag kan typ inte se på sjukhuset eller något sånt för det är så mycket skador med blod… 🙁 Uschifyy!
Ronja fick gå till skolsyrran och få ett bandage… Strackare!

 

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄä

Häj på er!

Idag var jag till tandläkaren igen… hate it… Nä, men det är verkligen inte kul! Dem drog ut min hörntand, gjorde avtryck med en konstig rosa massa som blev vit. Det var obehagligt! Gjorde ont… De grejade och höll på hela tiden ni: hihi jag: buhu Närå men ÄNDÅ!

Snart ska jag och rida 🙂 Tummen upp!

Tandläkaren

Hej!

I morse var jag till tandläkaren. Då fick jag typ en gummisnodd mellan tänderna på varje sida. Har ont….. 🙁

På fredag ska jag dit igen och dra ut tänder! Varför fick jag inte perfekta tänder? :/ Har stört mig på gummisnoddarna hela dagen… !

LördagsLoppis xD

Heej!

Idag har jag varit på loppis. Hittade fem fullblodsböcker, 5 kr styck! De är ju väldigt eftertraktade, fullblodsböckerna (av Joanna Campbell). Två kom ut 2010, och kostade ändå 5 kr 🙂

Efter det åkte vi till min morbror Roger som fyller år. Där fikade vi, pratade gjorde det man brukar göra på kalas 🙂 Och nu sitter jag här. Hejdå!

Nä, skoja bara. Jag har fixat lite med jultidningarna, ätit och NU sitter jag här 🙂

Haha, gud vad tråkig jag är. Bloggar ju aldrig! Får försöka bättra mig 😉

Halloweenfest

Häj^^
Idag har mamma och jag varit på stan och letat efter halloween kläder. Vi hittade en svart plyschkjol och en röd blus. Jag ska vara Evil Devil. Alltså djävul.
Sen har jag ju horn, treudd, långa lösnaglar och röda handskar.
Mamma ska oxå sota mina ögon och pudra mitt ansikte så jag blir blek 🙂

image

image

image

image

image

image

Det var rea på kjolen!

image

Den  var lite för stor men det var det värt 🙂