Ridlektionen

Gnägg på er!
På ridlektionen skulle jag egentligen rida Hubbe… :-# gillar inte han. Jag gjorde iordning honom med lite skäll. Han nafsade & sparkade hela tiden. Men sedan kom Emelie och undrade om jag ville byta häst. Det ville jag! Hon skulle ha Chippen. Han är väldigt snäll.

image

Hubbe där uppe. Har inget foto på Chippen.
Vi tränade på volter & skänkelvikningar kan man väl säga.

Lektionen!

image

Ägg

Hellu ^^
Nu är jag hos mormor & morfar och väntar på ägg & prinskorv. Mums! 🙂
I skolan så hade vi musiklektion utan Christina, som är vår musik lärare egentligen. Idag hade vi en gitarr lärare som heter Mike istället.
Vi spelade gitarr (konstigt va?)
, två ackord; D & Em. Jag fick ha en elgitarr för de andra gittarerna tog slut. Men sedan bytte vi. Jag fick en blåsa på tummen.

image

Äckligt…. Blää!
Sedan hade vi oxå gympa lite senare. Då spelade *volleyboll*. Brittis var så glad över att få lära ut det, eftersom hon spelar & har spelat jätte länge. Det var svårt men kul. Eller ganska…

Jag fyller år på fredag och idag gjorde vi chokladbollar. Mm…

Men nu måste jag avsluta!

image

Glömde

Haysan!!
Hämtade nyss mobilen från bion som jag glömde.
Imorse var det premiär hopp på studsmattan! I fjol hoppade vi första gången i april. Nu februari! Hehe! De e kul 🙂

Har inge mer & skriva så hejdå!

Hoppning

Heej!

Nu är jag ensam hemma… det är tråkigt. 🙁

Igår var det hoppning i stallet och jag fick rida Keelord! Vi hoppade så att man red in vid A/C beroende på vart man var. Så var det ett hinder ungefär vid…. Vad för bokstav? F kanske….. kommer inte ihåg….. Nej, kan inte berätta övningen tyvärr 🙁

Men keelord var jätte duktig, Love you Keelord… och så saknar jag Party som inte finns längre tyvärr…. har jag berättat om världens snällaste häst?

Jag(och Linnéa)  hade precis lärt känna honom om man säger så.. vi hade ryktat honom några ggr, fast han var hög som en skyskrapa.. haha!Men jag saknar honom såklart. Det stod en annan häst i hans box igår.

Nu ska jag gå och äta. hejdå!

Inte bloggat…

Hejsan!
Jag har inte bloggat på hundra miljarder år. Förlåt!
I fredags dansade Linnea, Elin, Ronja och jag. Det var uttagning till en danstävling vi har på skolan. Vi vann inte tyvärr…:-(
Vi dansade till låten Moves like jagger med Maroon 5.

Nu ska jag titta på när Hedda spelar fotboll! Hejdå!